Δολοφονια Βαρη - Δολοφονία στη Βάρη- Φωτογραφίες από το σημείο - 31 μαιου 2021 / 09:32.

Δολοφονια Βαρη - Δολοφονία στη Βάρη- Φωτογραφίες από το σημείο - 31 μαιου 2021 / 09:32.. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

Άγρια δολοφονία στη Βάρη: Πληροφορίες για τον νεκρό ...
Άγρια δολοφονία στη Βάρη: Πληροφορίες για τον νεκρό ... from thecaller.gr
Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη. Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο.

Η δολοφονία στη βάρη έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα σεπόλια.

Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη βάρη.

Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου.

Δολοφονία Πυγμάχου: Ξεκίνησαν έρευνες από το τμήμα ...
Δολοφονία Πυγμάχου: Ξεκίνησαν έρευνες από το τμήμα ... from s.tvopen.gr
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν.

Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη βάρη.

«εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη.

Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα.

Τάσος Μπερδέσης: Ποιος είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη ...
Τάσος Μπερδέσης: Ποιος είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη ... from image.fthis.gr
Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ο γνωστός πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Η δολοφονία του σημειώνεται λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στα σεπόλια. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε στην οδό παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε, σε νεαρό πυγμάχο από την πάτρα.

Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η εν ψυχρό δολοφονία του τάσου μπερδέση στη μέση του δρόμου στη βάρη. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη. Αν και είχε αθωωθεί απο όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες οπλοφορούσε, σύχναζε σε συγκεκριμένα στέκια και γυμναζόταν σε ένα σχετικά απομακρυσμένο γυμναστήριο πάνω από τη βάρη. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη, όπως μετέδωσε ο σκαϊ. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία.

Posting Komentar

0 Komentar